Hoitoeläimien tulo- ja hakuajat on painotettu 8-11 ja 16-19 väleihin.

Tarkempi tulo- ja hakuaika sovitaan aina erikseen. Mikäli kyseiset ajat eivät sovi, voit kysyä mahdollisuudesta muihin aikoihin.

Jos lemmikin hoidon tarve peruuntuu, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian.
Peruuttamatta jätetyt sekä alle 48 tuntia ennen hoitojakson alkua, koulujen loma-aikoina alle 7 vuorokautta ennen hoitojakson alkua peruutetut varaukset voidaan laskuttaa hinnaston mukaisesti.

Koirat

Eläinkodilla on koirille 11 sisäpaikkaa, jotka on jaettu kolmelle eri osastolle. Tämä takaa paremman rauhan hoitolaisille. Häkeistä ei myöskään ole suoraa näköyhteyttä naapurikoiriin, jolloin lemmikin oma rauha ja turvallisuudentunne omassa häkissään säilyy.

Osassa häkeistä on yksilöllisesti säädettävä lattialämmitys, jolloin viluisemmillakin hoitolaisilla on miellyttävät olot hoitojakson ajan. Kahdeksasta häkistä on luukun kautta pääsy ulkotarhoihin, joissa koirat voivat halutessaan jaloitella vuorotellen.
Koirat käytetään myös hihnalenkillä.
Lenkkimaastomme ovat rauhallisia ja ympäristön luonto jo itsessään tarjoaa lemmikille luontaisia virikkeitä.

Lisäksi meillä on kesäisin käytössä koirien “kesämökkikylä”, eli 13kpl ulkohäkkejä, joissa on kuistillinen, isolla oviaukolla varustettu koirankoppi. Mökkikylästä on koirien kiva seurailla pihan tapahtumia ja moni kotonaan normaalisti sisäkoirana asuva reipas sessukin viihtyy kesällä hoitojakson hyvin myös ulkohäkissä.

Talon ruokana meillä on koirille kana-riisi pohjainen Joseran adult sensitive-ruoka. Lisämaksusta mahdollisuus ottaa aterioihin lisukkeeksi raakaa, tai kypsennettyä lihaa.
Halutessasi voit tuoda koirallesi omat eväät ja allergiselle, tai muuten herkkävatsaiselle koiralle tämä on suotavaakin. Jääkaappi- ja pakastinsäilytysmahdollisuus löytyy. Täysin raakaruualla olevan koiran omistaja, tuothan lemmikillesi omat eväät.
Tarjoamme extrapalveluna koirille myös mahdollisuutta virikkeistettyyn ruokintaan, jolloin ruokaa piilotellaan koiran etsittäväksi, laitetaan puuhapalloon, tai tarjoillaan Kong-lelusta.

Varsinkin ensimmäistä kertaa hoitolaan tulevalle koiralle kannattaa ottaa oma tutuntuoksuinen peti mukaan. Myös omia leluja, luita ja nameja voi tuoda mukana, annmme niitä lemmikille toiveidesi mukaan. Vaadimme koirilta voimassaolevat kolmois-tai nelosrokotteen, sekä rabiesrokotteen, rokotustodistus on oltava aina mukana ensimmäistä kertaa hoitoon tulevalla lemmikillä. Jatkossa riittää rokotuskortin näyttäminen aina tehosterokotteiden jälkeen.

Meiltä voit ostaa Joseran ruokia kotiinkin.

Tällä hetkellä varastossa:

Adult Sensitive 18kg säkki a´49e
Sensi Plus 15kg säkki a´55e

Kissat

Eläinkodilla on oma kissojen tarpeet huomioiden sisustettu huone, josta löytyy mm.raapimapuu, nojatuoli loikuoiluun ja kiipeilytasoja. Ikkunasta on kiva seurailla pihan tapahtumia. Huoneessa on pari kaksikerroksista häkkiä, joiden asukit jaloittelevat vuorotellen vapaana huoneessa. Omissa häkeissään kissoilla on hiekkalaatikot, omat pedit, ruuat,sekä leluja.

Oma privaattihuone kissallesi: Huoneessa on kiipeilytasoja, raapimapuu, nojatuoli lekotteluun ja monenlaisia piilopaikkoja.

Kissalla tulee olla hoitoon tullessa voimassaoleva kissarutto-ja kissaflunssarokote, otathan rokotustodistuksen mukaan ensimmäisellä hoitokerralla.

Meiltä voit ostaa Joseran kissanruokaa kotiinkin 10kg säkissä

SensiCat 10kg säkki 49e

Takaisin etusivulle!