Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Koirat (1 kpl)
Koira etsii uutta kotia
Tiedot: Hei, olen Lilu 4v, ja tarvitsisin mieluusti uuden kodin muuton vuoksi. Olen Kaukaasianpaimenkoiran ja Puolan vuoristokoiran sekoitus, vahva ja hyväluontoinen. Emäntäni on kokenut koirien kouluttaja, ja niitä heillä on aina ollutkin. Muutama vuosi sitten todettu dementia on kuitenkin vaikeuttanut tätä, ja minusta on tullut ehkä hieman liian lellitty, ja vähän tottelematon, omapäinen yksilö. Olen kuitenkin innokas ulkoilemaan, ja alkuinnostuksen jälkeen,kun rauhoitun, osaan myös keskittyä tottelemaan ja oppimaan uutta Uskon, että hyvällä ympäristöllä ja hyvällä koulutuksella minusta saa mainion kaverin, vaikka olenkin jo vähän vanhempi. Omistajanikin mielestä ansaitsisin mahdollisuuden vielä jatkaa elämääni, ja ehkä hieman mielekkäämpää kuin kahden vanhuksen kanssa asuessa.

Yhteystiedot: lisätietoja voi kysellä zaneiro@gmail.com"

Kissat (5 kpl)
1v. kissa etsii uutta kotia
Tiedot: Leikkaamaton uros, sisäkissa. Mustavalkoinen.

Yhteystiedot: 0503560311

Kotia etsii leikattu mustavalkoinen poikakissa.
Tiedot: Kissa löydettiin kesällä loukkaantuneena ja hoidettiin kuntoon. Yritimme löytää omistajaa, tuloksetta. Todella huippuluonteinen sylissä viihtyvä kissa, ainoa ongelma ettei sopeudu elämään muiden kissojen kanssa. Annetaan siis ainoaksi kissaksi hyvään kotiin. Kissalla on ikää noin 3-5v. Yhteydenotot p. 0456352112/Tanja

Yhteystiedot: Yhteydenotot p. 0456352112/Tanja

Kaksi kissaa
Tiedot: Pikaisesti uutta kotia etsii kaksi leikattua uroskissaa "Manu" ja " Elmeri", ikä n.3v. Väriltään pojat ovat valko-harmaa ja musta-valkoinen.

Yhteystiedot: 046-8821773

Kissanpentuja
Tiedot: Myydään rakastaviin koteihin 3 kpl hellyyttäviä kissanpentuja. Pennut ovat syntyneet 26.4.2014, osaavat asioida laatikolla 95 %:sti ja ihanan leikkisillä luonteillaan saavat hymyn huulille. Kaikki hoitotoimet palkitaan isolla kehräyksellä. Pennut myydään ainoastaan kotikissoiksi, mieluiten vastuuntuntevaan lapsiperheeseen. Kustakin pennuista tehdään kirjallinen luovutuskirja, josta ilmenee tiedot pennun ruokinta- ja hoitotottumuksista ja tiedot kasvattajaperheestä sekä kuitataan pennun hinta, 40,00 euroa, käteisellä maksetuksi. Pennut ovat madotettuja. Pentueessa on tällä hetkellä vapaana 1 uros ja 2 narttua. Veeti-poika on väriltään harmmaa-valkoinen, pääväri harmaa ja ihanana erkoisuutena on valkoinen hännänpää. Milka-tyttö on harmaa-valko kirjava, pääväri valkoinen ja hauskasti toinen korvakin on valkoinen. Kiti-tyttö taas on musta-valko kirjava. pääväri musta.

Yhteystiedot: Yhteydenotot ainoastaan soittamalla nroon 0400 351 608/Pirjo la-su klo 10.30 - 19.00 ja ma - pe klo 14.00 - 20.00.

9v Abyveljekset
Tiedot: 9v. abyveljekset etsivät uutta kotia omistajan ulkomaillemuuton vuoksi. Pojat ovat aktiivisia ja ihmisrakkaita leikattuja sisäkissoja, jonkin verran lapsiin tottuneita.

Yhteystiedot: Lisätietoja puh. 040 5547 539/Hanna Sallinen

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin