Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Kaikki koirat ovat löytäneet uuden kodin

Kissat (6 kpl)
Suloiset kissanpennut etsivät uutta rakastavaa kotia.
Tiedot: Jos Sinulla on mahdollisuus tarjota luotettava koti, soittaisitko puh. 050 3634794.

Yhteystiedot: puh. 050 3634794.

Uutta kotia etsii kissa
Tiedot: Ihmisläheinen, hellyydenkipeä, sisäsiisti, rauhallinen ja lempeä kissa. Ei vahingoita huonekaluja. Se on rokotettu ja sirutettu sisäkissa. 8-vuotias uros.

Yhteystiedot: Mauno Keränen, puh. 040-5315121, maunok62@gmail.com

Uutta kotia etsii nuori leikattu tyttökissa (Mishel) 1 v 8 kk
Tiedot: Leikattu, madotettu tyttökissa etsii kotia, jonka pihapiirissä voisi ulkoilla vapaasti. Kissa on leikkisä, lapsiin tottunut, ja tehnyt jo yhden pentueen, josta yksi pentu edelleen äitikissan seurana. Omistaja etsii uutta kotia äitikissalle.

Yhteystiedot: Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse: nadiya.byts@gmail.com

Kaksi kissaa uutta kotia etsimässä
Tiedot: Kaksi leikattua ja madotettua maatiaskissatyttöä (Siro ja Särö) etsivät uutta rakastavaa kotia. Siro on lyhytkarvainen, valkoinen kilpikonnalaikkuinen, leikkisähkö neiti, joka rakastaa lämmintä syliä, silityksiä ja rapsutuksia. Särö muistuttaa ulkonäöltään norjalaista metsäkissaa ja on luonteeltaan säyseä ja huomionkipeä, jugurtille perso kaunotar. Molemmat kissat ovat 9-vuotiaita. Ei tarvitse mennä välttämättä samaan kotiin. Löytyvät Oulusta.

Yhteystiedot: Yhteystiedot: Puh: 044-5026161

Kissat etsivät uusia koteja
Tiedot: Valkokirjokilpikonna, leikattu ja rokotettu narttu, 6v. Harmaa, leikkaamaton uroskissa, 2v. Harmaa-valkoinen, leikkaamaton narttukissa, 4v. Ovat ulkoilleet vapaasti. Kissat Tupoksella.

Yhteystiedot: 044-526 3514

7- ja 5-vuotiaat terveet, rokotetut ja leikatut burmankissaurokset etsivät uutta, yhteistä kotia.
Tiedot: Vanhempi kissa on kahden pentueen isä ja sillä on takanaan ennen kastraatiota hieno näyttelyura. Molemmat ovat luonteeltaan burmamaisia, läheisyydenkipeitä ja aktiivisia kissoja, eikä kummallakaan ole terveys- eikä käytösongelmia. Kissapojat ovat asuneet yhdessä nuoremman kissan luovutusiästä lähtien, joten toivon, että niille löytyisi yhteinen uusi koti. Kissapojat tarvitsevat uuden kodin avioeron myötä muuttuneen elämän- ja työtilanteen vuoksi, koska omistaja ei enää pysty tarjoamaan pojille kissanarvoista elämää, vaan ne joutuisivat olemaan ajoittain pitkiä aikoja yksin kotona. Kissat ovat tottuneet lapsiin, joten ne sopivat hyvin lapsiperheeseenkin. Lisätietoja ja kuvia omistajalta.

Yhteystiedot: p. 040-7710212.

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin