Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Koirat (1 kpl)
Kotia etsii sekarotuinen 9v tyttökoira Nita. Nita on sekoitus Venäjänajokoiraa ja kultaista noutajaa.
Tiedot: Ulkonöltä täysin ajokoira, vaikka melko pieni onkin. Luonteeltaan kiltti, lapsiin tottunut ja erittäin eloisa ja virkeä koira. Tulee toimeen toisten koirien kanssa erittäin hyvin Koira joutuu uuteen kotiin omistajan sairastumisen/ elämänilanteen muuttumisen vuoksi. Ajokoiran luonne on melko voimakas, ja kerran on ajanut jäniksen ylös metsäreissulla ollessa. Nita on oikein tottelevainen ja nauttii himisten seurassa olemisesta.Nita tarvitsee johdonmukaisen ja aktiivisen kodin, sillä ikä ei koiran luonteessa näy! Nita on perusterve kaikkiruokainen ja kiltti koira. Rokotukset/ madotukset kunnossa.

Yhteystiedot: 044-9763494/Tiina Tauriainen tai s.posti > tiinatauriainen1@gmail.com

Kissat (9 kpl)
Kaksi suloista maatiaiskissasnpentua etsii kotia, jossa voi olla ulkona.
Tiedot: Luovutusiässä molemmat. Mielellään samaan kotiin, koska leikkivät paljon keskenään. Sisäsiistejä ja koiriin ja hevosiin tottuneita. Toinen ihana pitkäkarvainen ja harmaa. a`30 euroa.

Yhteystiedot: Puh. 0400 864989

Myydään 1.4.2014 syntyneitä kissanpentuja.
Tiedot: 2 tyttöä, 3 poikaa. Kissan ovat Ylikiimingissä. Hp. 40€

Yhteystiedot: p. 044-5393690/Pirkko

1v. kissa etsii uutta kotia
Tiedot: Leikkaamaton uros, sisäkissa. Mustavalkoinen.

Yhteystiedot: 0503560311

Kissanpentuja
Tiedot: Olisi tarjolla nättejä maatiaiskissanpentuja 5kpl. Yksi pitkäkarvainen harmaa/valkoinen ja yksi valkoharmaa, kolme mustavalkoista. Luovutus heinäkuun puolivälissä.

Yhteystiedot: p.044-308 0388 / Päivi

Kaksi kissaa
Tiedot: Pikaisesti uutta kotia etsii kaksi leikattua uroskissaa "Manu" ja " Elmeri", ikä n.3v. Väriltään pojat ovat valko-harmaa ja musta-valkoinen.

Yhteystiedot: 046-8821773

Kissanpentuja
Tiedot: Myydään rakastaviin koteihin 3 kpl hellyyttäviä kissanpentuja. Pennut ovat syntyneet 26.4.2014, osaavat asioida laatikolla 95 %:sti ja ihanan leikkisillä luonteillaan saavat hymyn huulille. Kaikki hoitotoimet palkitaan isolla kehräyksellä. Pennut myydään ainoastaan kotikissoiksi, mieluiten vastuuntuntevaan lapsiperheeseen. Kustakin pennuista tehdään kirjallinen luovutuskirja, josta ilmenee tiedot pennun ruokinta- ja hoitotottumuksista ja tiedot kasvattajaperheestä sekä kuitataan pennun hinta, 40,00 euroa, käteisellä maksetuksi. Pennut ovat madotettuja. Pentueessa on tällä hetkellä vapaana 1 uros ja 2 narttua. Veeti-poika on väriltään harmmaa-valkoinen, pääväri harmaa ja ihanana erkoisuutena on valkoinen hännänpää. Milka-tyttö on harmaa-valko kirjava, pääväri valkoinen ja hauskasti toinen korvakin on valkoinen. Kiti-tyttö taas on musta-valko kirjava. pääväri musta.

Yhteystiedot: Yhteydenotot ainoastaan soittamalla nroon 0400 351 608/Pirjo la-su klo 10.30 - 19.00 ja ma - pe klo 14.00 - 20.00.

9v Abyveljekset
Tiedot: 9v. abyveljekset etsivät uutta kotia omistajan ulkomaillemuuton vuoksi. Pojat ovat aktiivisia ja ihmisrakkaita leikattuja sisäkissoja, jonkin verran lapsiin tottuneita.

Yhteystiedot: Lisätietoja puh. 040 5547 539/Hanna Sallinen

5 kissaa etsii uusia koteja
Tiedot: Muuton vuoksi uudet kodit hakusessa kissoille. 1 leik.uroskissa,kullanvärinen ja pitkäkarvainen. 4 leikkaamatonta narttukissaa. kissojen iät 3-8v. välillä. Tyrnävällä.

Yhteystiedot: p.041-700 6411

Narttukissa etsii uutta kotia
Tiedot: Oskuliini on mahdottoman kaunis ja leikattu kissaneiti Oulusta. Väriltään kilpikonna, syntynyt 2005. Oskuliini on rauhallinen kissa, mutta se kaipaa seuraa. Se valitsee mielellään itse hetket, jolloin se haluaa rapsutuksia ja huomiota ja osoittaa sen tulemalla viereen esim. sohvalle ja puskemalla, kehräämällä ja joskus tassulla kokeilemalla. Se tavallaan ”tankkaa” läheisyyttä ja lähtee sitten takaisin omille teilleen, yleensä nukkumaan. Se myös viihtyy sohvalla vieressä, mutta ei kaipaa rapsuttelua koko ajan. Oskuliini juttelee välillä maukumalla, mutta se rajoittuu yleensä kotiintulohetkeen tai siihen kun kotona on vieraita käymässä. Aika hiljainen kissa se kuitenkin on. Lasten kanssa se on ollut verrattain vähän ja yleensä pidän vähän silmällä, ettei se vain raapaise lapsivieraita hätääntyessään tai tahallaan. Oskuliini yleensä väistää tilanteista, joissa on paljon melua tai jos sitä vaikka jahdataan. Nuorena se oli vähän kovapäinen ja saattoi reagoida kieltämiseen raapaisemalla, mutta on vanhemmiten tasoittunut kovasti. Pidän sen käyttäytymistä nykyisin hyvin tavallisena kissan käyttäytymisenä. Öisin Oskuliini nukkuu mielellään sängyssä, mutta ei välttämättä malta olla rauhassa koko yötä. Olen usein aamuyöllä herännyt sen kulkemiseen paikasta toiseen, joskus se jopa herättää nukkujan tahallaan seurankipeydessään kokeilemalla tassulla nenänpäätä. Hyvien yöunien takaamiseksi suosittelenkin sen pitämistä makuuhuoneen ulkopuolella. Oskuliini leikkii itsenäisesti aika vähän ja kaipaakin siihen yleensä vähän motivointia (keppien päässä roikkuvat lelut toimivat parhaiten). Innostuttuaan juoksee kyllä matot ruttuun :) Se tykkää katsella ikkunasta ulos, joten esteetön pääsy ikkunan ääreen olisi hyvä asia. Oskuliini ulkoilee pienellä takapihalla silloin tällöin valvottuna. Minulla on sille myös valjaat, mutta niille ei kotipihalla ole ollut tarvetta. Pihalla se syö mielellään heinää ja paistattelee auringossa. Yllättävät ja kovat äänet säikäyttävät välillä sekä sisällä että ulkona. Olen käyttänyt Oskuliinin eläinlääkärissä huhtikuussa 2014. Sille laitettiin tuolloin rokotteet voimaan ja eläinlääkäri tarkasti samalla sen kunnon. Matokuuri on annettu toukokuussa 2014.

Yhteystiedot: Yhteydenotot heidi.k.rutanen@gmail.com

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin