Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Kaikki koirat ovat löytäneet uuden kodin

Kissat (5 kpl)
Uutta kotia etsii nuori leikattu tyttökissa (Mishel) 1 v 8 kk
Tiedot: Leikattu, madotettu tyttökissa etsii kotia, jonka pihapiirissä voisi ulkoilla vapaasti. Kissa on leikkisä, lapsiin tottunut, ja tehnyt jo yhden pentueen, josta yksi pentu edelleen äitikissan seurana. Omistaja etsii uutta kotia äitikissalle.

Yhteystiedot: Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse: nadiya.byts@gmail.com

2 kissaa etsii uutta kotia
Tiedot: Elmo ja Elo ovat n. 7 kk ikäisiä kilttejä ja seurallisia kissoja, jotka asuvat pienessä kerrostaloasunnossa. Kaverukset tarvitset tilavamman kodin. Kissat ovat leikattuja ja ne annetaan kaikkine varusteineen rakastavaan kotiin.

Yhteystiedot: Puh. 044 2062224.

Kaksi kissaa uutta kotia etsimässä
Tiedot: Kaksi leikattua ja madotettua maatiaskissatyttöä (Siro ja Särö) etsivät uutta rakastavaa kotia. Siro on lyhytkarvainen, valkoinen kilpikonnalaikkuinen, leikkisähkö neiti, joka rakastaa lämmintä syliä, silityksiä ja rapsutuksia. Särö muistuttaa ulkonäöltään norjalaista metsäkissaa ja on luonteeltaan säyseä ja huomionkipeä, jugurtille perso kaunotar. Molemmat kissat ovat 9-vuotiaita. Ei tarvitse mennä välttämättä samaan kotiin. Löytyvät Oulusta.

Yhteystiedot: Yhteystiedot: Puh: 044-5026161

Kissat etsivät uusia koteja
Tiedot: Valkokirjokilpikonna, leikattu ja rokotettu narttu, 6v. Harmaa, leikkaamaton uroskissa, 2v. Harmaa-valkoinen, leikkaamaton narttukissa, 4v. Ovat ulkoilleet vapaasti. Kissat Tupoksella.

Yhteystiedot: 044-526 3514

Kaksi kissaa etsii uutta kotia
Tiedot: Kaksivuotias Sofia, tehnyt pennut 4kk sitten. Ei leikattu. Pienikokoinen, siro, hiljainen ja sopeutuvainen maatiaiskissa. Väritys lähes musta, silmät meripihkan väriset. Sofian tyttöpentu, aivan kuin äitinsä mutta raidallinen. Äärimmäisen kaunis ja söpö. 25e/kissa

Yhteystiedot: Sirpa Uusitalo sirpauu@luukku.com 0404110494

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin