Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Koirat (1 kpl)
Koira etsii uutta kotia
Tiedot: Hei, olen Lilu 4v, ja tarvitsisin mieluusti uuden kodin muuton vuoksi. Olen Kaukaasianpaimenkoiran ja Puolan vuoristokoiran sekoitus, vahva ja hyväluontoinen. Emäntäni on kokenut koirien kouluttaja, ja niitä heillä on aina ollutkin. Muutama vuosi sitten todettu dementia on kuitenkin vaikeuttanut tätä, ja minusta on tullut ehkä hieman liian lellitty, ja vähän tottelematon, omapäinen yksilö. Olen kuitenkin innokas ulkoilemaan, ja alkuinnostuksen jälkeen,kun rauhoitun, osaan myös keskittyä tottelemaan ja oppimaan uutta Uskon, että hyvällä ympäristöllä ja hyvällä koulutuksella minusta saa mainion kaverin, vaikka olenkin jo vähän vanhempi. Omistajanikin mielestä ansaitsisin mahdollisuuden vielä jatkaa elämääni, ja ehkä hieman mielekkäämpää kuin kahden vanhuksen kanssa asuessa.

Yhteystiedot: lisätietoja voi kysellä zaneiro@gmail.com"

Kissat (3 kpl)
Kissa
Tiedot: Annetaan hyvään kotiin kaunis, pienikokoinen täysvalkoinen tyttökissa. Kissa on leikattu, rokotettu, madotettu ja siinä on mikrosiru. Olemme pitäneet kissan sisäkissana, mutta maasedulla mökillä se on ollut myös vapaana luonnossa, ja nauttinut kovasti. Kissa on tottunut kaikenikäisiin lapsiin vauvasta koululaisiin ja on luonteeltaan rauhallinen. Olemme ottaneet kissan löytöeläinkodista vuosia sitten, joten tarkkaa ikää emme tiedä (arvio 4-5v.). Kissa myös rakenteeltaan ja ulkonäöltään vastaa täysin Eurooppalainen valkoinen -kissarodun näköä, mutta mitään sukupapereita meillä ei luonnollisesti kissasta ole. Luovumme lemmikistä haikein mielin, allergian ja puhjenneen astman vuoksi.

Yhteystiedot: Saara Gsm. 040 589 5191 e-mail. saara.pokela@gmail.com

Kissanpentu
Tiedot: Annetaan kissanpentu hyvään kotiin. Onerva-kissa on harmaa pitkäkarvainen tyttö, joka on syntynyt lokakuun alussa. Luovutus heti.

Yhteystiedot: 044 980 0297 / Muhos

Kotia etsii leikattu mustavalkoinen poikakissa.
Tiedot: Kissa löydettiin kesällä loukkaantuneena ja hoidettiin kuntoon. Yritimme löytää omistajaa, tuloksetta. Todella huippuluonteinen sylissä viihtyvä kissa, ainoa ongelma ettei sopeudu elämään muiden kissojen kanssa. Annetaan siis ainoaksi kissaksi hyvään kotiin. Kissalla on ikää noin 3-5v. Yhteydenotot p. 0456352112/Tanja

Yhteystiedot: Yhteydenotot p. 0456352112/Tanja

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin