Olemme avoinna joka päivä klo 8-21, lemmikin tarkempi tuonti- ja hakuaika sovitaan aina etukäteen. Noudatathan sovittuja kellonaikoja, tämä mahdollistaa toimintamme sujuvuuden ja mahdollistaa mm.pidemmät lenkit koirien kanssa.

Eläinkodilla on koirille 11 sisäpaikkaa, jotka on jaettu kolmelle eri osastolle. Tämä takaa paremman rauhan hoitolaisille. Häkeistä ei myöskään ole suoraa näköyhteyttä naapurikoiriin, jolloin lemmikin oma rauha ja turvallisuudentunne omassa häkissään säilyy.

Osassa häkeistä on yksilöllisesti säädettävä lattialämmitys, jolloin viluisemmillakin hoitolaisilla on miellyttävät olot hoitojakson ajan. Kahdeksasta häkistä on luukun kautta pääsy ulkotarhoihin, joissa koirat voivat halutessaan jaloitella vuorotellen.
Koirat käytetään myös hihnalenkillä.
Lenkkimaastomme ovat rauhallisia ja ympäristön luonto jo itsessään tarjoaa lemmikille luontaisia virikkeitä.

Lisäksi meillä on kesäisin käytössä koirien “kesämökkikylä”, eli 13kpl ulkohäkkejä, joissa on kuistillinen, isolla oviaukolla varustettu koirankoppi. Mökkikylästä on koirien kiva seurailla pihan tapahtumia ja moni kotonaan normaalisti sisäkoirana asuva reipas sessukin viihtyy kesällä hoitojakson hyvin myös ulkohäkissä.

Talon ruokana meillä on koirille kana-riisi pohjainen Joseran adult sensitive-ruoka. Lisämaksusta mahdollisuus ottaa aterioihin lisukkeeksi raakaa, tai kypsennettyä lihaa.
Halutessasi voit tuoda koirallesi omat eväät ja allergiselle, tai muuten herkkävatsaiselle koiralle tämä on suotavaakin. Jääkaappi- ja pakastinsäilytysmahdollisuus löytyy. Täysin raakaruualla olevan koiran omistaja, tuothan lemmikillesi omat eväät.
Tarjoamme extrapalveluna koirille myös mahdollisuutta virikkeistettyyn ruokintaan, jolloin ruokaa piilotellaan koiran etsittäväksi, laitetaan puuhapalloon, tai tarjoillaan Kong-lelusta.

Varsinkin ensimmäistä kertaa hoitolaan tulevalle koiralle kannattaa ottaa oma tutuntuoksuinen peti mukaan. Myös omia leluja, luita ja nameja voi tuoda mukana, annmme niitä lemmikille toiveidesi mukaan. Vaadimme koirilta voimassaolevat kolmois-tai nelosrokotteen, sekä rabiesrokotteen, rokotustodistus on oltava aina mukana ensimmäistä kertaa hoitoon tulevalla lemmikillä. Jatkossa riittää rokotuskortin näyttäminen aina tehosterokotteiden jälkeen.

Hinnasto:

Perusmaksu 16e

Sisäpaikka 26e/vrk, saman perheen toinen koira samassa häkissä+ 6e

Ulkohäkki 23e/vrk, saman perheen toinen koira samassa häkissä+6e

Yli 10vrk hoitojaksoilla allennus -10%

Lihalisä ruokaan +1-3 e/pv koiran koosta riippuen.
Virikkeistetty ruokinta +2e/pv (Sis.Kongiin liha-riisi täyte, tai turvotettu kuivamuona)

Hinnat ovat täysihoitohintoja sisältäen kuivamuonan, lenkitykset ja mahdolliset lääkitykset. Myös normaali ylläpitävä turkinhoito sisältyy hintaan.
Katso myös “muut palvelut” osio.

Tarvittaessa voimme hakea koiran kotoasi. Hinta määräytyy ajomatkan mukaan 0,7e/km.

Meiltä voit ostaa Joseran ruokia kotiinkin.

Tällä hetkellä varastossa:

Adult Sensitive 18kg säkki a´49e
Sensi Plus 15kg säkki a´55e

Takaisin etusivulle!