Olemme avoinna joka päivä klo 8-21, lemmikin tarkempi tuonti- ja hakuaika sovitaan aina etukäteen. Noudatathan sovittuja kellonaikoja, tämä mahdollistaa toimintamme sujuvuuden ja varmistaa, että saat palvelua heti tullessasi.

Eläinkodilla on oma kissojen tarpeet huomioiden sisustettu huone, josta löytyy mm.raapimapuu, nojatuoli loikuoiluun ja kiipeilytasoja. Ikkunasta on kiva seurailla pihan tapahtumia. Huoneessa on pari kaksikerroksista häkkiä, joiden asukit jaloittelevat vuorotellen vapaana huoneessa. Omissa häkeissään kissoilla on hiekkalaatikot, omat pedit, ruuat,sekä leluja.

Oma privaattihuone kissallesi: Huoneessa on kiipeilytasoja, raapimapuu, nojatuoli lekotteluun ja monenlaisia piilopaikkoja.

 

Kissalla tulee olla hoitoon tullessa voimassaoleva kissarutto-ja kissaflunssarokote, otathan rokotustodistuksen mukaan ensimmäisellä hoitokerralla.

Hinnasto:

Perusmaksu 16e

1 kissa 15e/vrk, toinen saman perheen kissa samassa häkissä +5e/vrk

Privaattihuoneen hinta: 25e/vrk. Saman perheen seuraavat kissat + 5€.
Laskutus alkavilta vuorokausilta

Yli 10vrk hoidoissa alennus -10% hoitohinnasta

Hinnat ovat täysihoitohintoja sisältäen ruuat, hiekat ja muut tarvikkeet. Ruokana käytämme Joseran Sensi Cat kuivamuonaa, sekä Latz- ja Whiskas-pussiruokia. Kissanhiekkana on puupelletti.
Halutessasi voit ottaa lemmikillesi omia ruokia ja tarvikkeita mukaan. Ujolle kissalle on suotavaa ottaa oma tutun hajuinen peti mukaan.

Tarjoamme myös mahdollisuuksien mukaan kotihoitomahdollisuutta kissoillesi. Tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli omistat useamman kissan, tai kissan rokotukset on unohtunut pitää ajan tasalla.

Hinta 20e käynti + kilometrikulut 0,7e/km

Meiltä voit ostaa Joseran kissanruokaa kotiinkin 10kg säkissä

SensiCat 10kg säkki 49e

Takaisin etusivulle!