Etusivu Hoitola Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Hoitola

Hoitolassa on tilat viidelle koiralle ja neljälle kissalle. Lisäksi koirille on kesäaikaan käytössä 13 ulkohäkkiä koppeineen. Hoito on yksilöllistä, otamme huomioon jokaisen eläimen luonteen ja erikoistarpeet esimerkiksi ruokinnan ja turkinhoidon suhteen. Päivärytmi muotoutuu kunkin eläimen tarpeiden mukaan. Eläinten kanssa seurustellaan ja käydään lenkillä. Eläinten tilat siivotaan päivittäin ja desinfioidaan aina asukkaan vaihtuessa. Kaupungin eläinlääkäri tekee tarkastuksen vuosittain.

Hoitopaikkatiedusteluja otetaan vastaan puhelimitse 044-0690371.

Koirat asuvat omissa häkeissään, joiden sisustuksena on pehmustettu sänky ja matto lattialla.
Jokaisesta koirahäkistä on käynti omaan ulkotilaan, joten koirat voivat oleskella mielensä mukaan joko sisällä tai ulkona. Ulkohäkistä on ovi tilavaan jaloittelutarhaan, johon koirat päästetään vuorotellen ulkoilemaan. Eläinkodin ympäristössä on myös erinomaiset lenkkeilymaastot.

Omistaja voi halutessaan tuoda koiralle omat ruoat hoitojakson ajaksi, tai koirat voidaan ruokkia eläinkodin omilla ruoilla - vaihtoehtoina kanariisi-kuivamuona sekä kotiruokavaihtoehto.

Kesäaikaan käytössä on viiden sisähäkin lisäksi myös ulkohäkkejä, joissa on tuulen- ja sateensuojan antava koppi, jossa on suojattu kuisti. Koira voi kuistilta seurailla ympäristön tapahtumia ja petivehkeet saadaan sateensuojaan.

Jokaiselta hoitokoiralta vaaditaan voimassaoleva 3- tai 4-rokotus. Rokotustodistukset esitetään hoitoon tuotaessa.

Kissat asustavat omassa huoneessaan, jossa jokaiselle kissalle on oma häkki. Varustukseen kuuluu peti, hiekkalaatikko ja ruoka- ja vesikupit.
Kissat jaloittelevat vuorotellen yhteisessä tilassa ja halukkailla on mahdollisuus käydä ulkoilemassa ulkoiluhäkissä.

Kissoille voi tuoda omat ruoat, tai ne saavat ruoan Eläinkodin puolesta.

Jokaiselta hoitoon tulevalta kissalta vaaditaan voimassaoleva 3- tai 4-rokotus. Rokotustodistus esitetään hoitoon tuotaessa.

HOITOLAN HINNASTO

1.2.2018 alkaen

Perusmaksu 16€

Koirat

- sisäpaikka 25e, 2 koiraa samassa 30e

- ulkopaikka 23e, 2 koiraa samassa 28e

- yli 10 vuorokauden hoidoissa vähennetään 2e/vrk

Hoitomaksu peritään jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Hinnat ovat täysihoitohintoja, sisältäen ruuat, lenkitykset yms.

Kissat

- 15e/vrk

- 2 kissaa samassa 20e, yli 10 vuorokauden hoidoissa vähennetään 1e/vrk